SET     GROUND     EXPLORE

Een heldere visie is onmisbaar om met de juiste focus je dagelijkse werk te doen. Weten waarvoor je staat, wat je daarvoor inzet.

BIM is hot! Maar waarom eigenlijk? Wat is het en wat maakt dat je hier als professional aan moet beginnen. Hoe richt je een bedrijfsorganisatie en projecten hierop in. En vooral, wat betekent BIM in de dagelijkse praktijk van verschillende rollen.

Deelnemers krijgen tijdens deze verdiepende dag inzicht in effectief werken met BIM als een echt pro. Zij leren de kneepjes van het vak om nog meer succesvol met BIM te werken. Hier gaan we inzoomen op verschillende rollen: werkvoorbereider, projectleider tot inkoper.

LEAN is hot! Processen verbeteren en slimmer samenwerken op de werkvloer met je Green Belt. Maar hoe zet ik deze tools in bij projecten? Die zijn immers tijdelijk van aart en kenmerken een heel andere dynamiek tussen verschillende interne en soms ook externe partijen.

Goeie data is een echte must have. Hoe vaak verzucht jij je op kantoor niet dat de data niet op orde is. Verouderd, niet vindbaar, niet compleet of gewoon verkeerd. Een complex en bedrijfsbreed probleem. Dat raakt zowel je ICT als werkprocessen.

Ben jij gebrekkige informatie over je bouwproject ook zat? Dan is BIM iets voor jou: Één bron, van actuele en betrouwbare informatie waar iedereen bij kan. Dat is wat BIM voor je kan betekenen. En de branche heeft het ook door. Steeds vaker krijg je daarom met 3D-modellen te maken. Maar hoe haal je daar je voordeel uit?

Hoe vraag je de informatie snel op en controleer je of het wel klopt? Met deze training in het programma Solibri geven we je in 4 modules alle vaardigheden die je nodig hebt om zelfverzekerd en slagvaardig met BIM-modellen om te kunnen gaan. Deze training is de tweede van vier.

Hoe vraag je de informatie snel op en controleer je of het wel klopt? Met deze training in het programma Solibri geven we je in 4 modules alle vaardigheden die je nodig hebt om zelfverzekerd en slagvaardig met BIM-modellen om te kunnen gaan. Deze training is de derde van vier.

Hoe vraag je de informatie snel op en controleer je of het wel klopt? Met deze training in het programma Solibri geven we je in 4 modules alle vaardigheden die je nodig hebt om zelfverzekerd en slagvaardig met BIM-modellen om te kunnen gaan. Deze training is de vierde van vier.

Chat openen